Kabeh Kategori

News

Omah>News

Melu Pameran Kedokteran Dusseldorf 2019 ing Jerman

Wektu: 2020-12-26 Hit 32

Saka 18 nganti 21 November 2019, pompa infus, pompa jarum suntik, ventilator cpap / bipap, topeng cpap, lan produk liyane sing melu Pameran Medis Dusseldorf 2019 sing dianakake ing Jerman. Lokasi pameran yaiku 17A01-A. Sugeng rawuh ing pameran!

照片 (1)
照片 (2)
照片 (3)


照片 (4)
照片 (5)
照片 (6)

Sadurunge: Apa jumlah minimal lan jumlah pesanan sing dibutuhake?

Sabanjure: Pameran 2020

0
Kranjang penyelidikan
    Cart priksaan sampeyan kosong